Stickning

Make 9

Det var något år sedan jag gjorde en make nine senast. Jag kommer antagligen inte följa den slaviskt. För det har jag aldrig gjort tidigare. Men efter ett år som 2020 kände jag att det kunde vara kul att ha en moodbord att inspireras av i mitt kommande stickår.

Rad 1: Pinecone sweater av Jenny Beckman, little scallops av maria carlander & Fläderblom av Anna Bergman
Rad 2: Sonrae av Jennifer Steingass, Dorothea av Klara Cecilia & Cherry Puff av Skeindeer Knits
Rad 3: Zero Waste Shawl av Katarina Linnhagen, Isbre hat av Skeindeer Knits & Flöjten Kids Cardigan av The Weststrand Sisters

4 kommentarer på “Make 9

 1. Så bra idé att planera kreativa projekt det här året när det är så svårt att planera något annat att se fram emot. Blir helt dregglig av den gula tröjan. Vill ha den i alla färger!

  Gilla

 2. Jag har aldrig vågat göra en make nine för tänkt att jag inte kommer hålla de ändå. Så även i år blir det nog ingen sån för mig heller men det är roligt att se alla andras. Alltså håller med Alicia , den gula tröjan är ju superfin! Och så gillade jag sjalen och den där barntröjan också. Den ser rollig ut att göra!

  Gilla

 3. Tycker det är så kul att se folks make nine! Man får så mycket inspiration och upptecker nya mönster som man aknske alsrig hade hittat annars. Jag håller också på att klura på en, men är ju sååå svårt att bara välja ut nio projekt!! Haha! Förre året gjorde jag faktiskt 8/9 på min make nine. Får se hur det blir i år…

  Gilla

 4. När jag känner att det kokar i huvudet av projekt gör jag en lista och sedan stryker jag , ändrar mig, fyller på nytt…glömmer hela grejen och börjar med ny lista! 😁Trevligt med bilderna lättare att behålla motivationen, tänker jag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s