Vardag

Sy och hantverksfestivalen 2019

Årets mässa var rent ut sagt en enorm besvikelse för min del. Det var färre utställare och mindre variation mellan vad de visa upp. Det är nog första gången jag har besviken på att mässan mest bestått av garnförsäljare. Andra år har jag känt att det har varit lite för lite garnförsäljare. Jag brukar köpa lite tyg till mig själv på mässan, men i år fanns det verkligen inget som tilltalade mig alls. Antagligen för att de flesta tygförsäljare som var där i år sålde ”barntyg”. Så årets mässinköp blev nog det billigaste hittills i förhållande till de tidigare åren.

De som följer mig på instagram har ju redan sett en lite förhandstitt på mina inköp från mässan. Det blev lite rosa Supersoft Clean från Magasin Duett som skall bli en ny Siri. Den första jag stickade blev ju alldeles för liten (eftersom det var innan jag insåg att jag stickar väldigt hårt jämför med andra).

Sen köpte jag två sockgarner av Manduzana som antagligen kommer bli sockor. Den gula är i samma nyans som den i det spräckliga garnet jag stickade dessa sockorna i. Så tanken är att jag skall kombinera garnet och sticka något mönstrat. Det gröna blir nog också ett par sockor, jag ser förför mig att et blir ett par spetsstickade sockor.

Sen följde det även hem lite garn till en mössa till sambon.

En reaktion till “Sy och hantverksfestivalen 2019

  1. Trist att du kände så!
    Jag vet inte hur det är i Göteborg men har märkt i Stockholm också att det varit extremt mycket barntyger på symässan iaf. Tycker nästan alltid det är mest tyg där, mer än garn iaf.

    Men du fick med dig några fina garner hem iaf! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s