Vardag

Hej hej nu är hösten här

Nu var det ett tag sedan jag la upp något på bloggen. Jag tog ju en paus från sociala medier under sommaren, som råkade bli lite längre här på bloggen. Det var faktiskt väldigt skönt att lägga undan Instagram, Facebook och mer eller mindre allt annat, med undantag att kunna kommunicera med vänner på andra sidan gjorden. I vilket fall så har jag slutfört några stick- och ett sömnadsprojekt under sommaren, vilket framöver kommer dyka upp i lite inlägg på bloggen. Men för en gång skull tänkte jag dela med mig av vad jag gjort på min semester.

Jag hann läsa och lyssna på några böcker i sommar, hela 7 stycken. Den 14:e delen om kommissarie Knutas på Gotland. Vi som blommar sent som är en fristående bom som utspelar sig i samma stad som boken Vägen till Suger Maple Inn. Den stora utställningen som utspelar sig under Jubileumsutställningen år 1923 i Göteborg. Det var lite kul att läsa om utställningen även om det var fiktion, det kändes som man fick en inblick i hur det var i Göteborg för 100 år sedan. En sax i hjärtat som utspelar sig på 50-talet och handlar om en sömmerska som trillar in i ett morddrama. Och några till som jag inte ”orkar” skriva om 😉

Jag var på Öland och besökte Ullcentrums ena butik (och promenerade förbi deras andra i Kalmar). Jag passade på att köpa lite garn till ett kommande projekt och fick springa med det ut till bilen i ösregn. Jag stickade på café med stickkompisar. Men nästan inga av de projekt jag hade med på min sybingoplan jag gjorde innan sommaren. Och sybingon gick åt skogen i år, men det gör mig inte så mycket. Det var minst lika kul att titta på vad alla andra gjorde.

Det är kul att vara tillbaka i alla fall och jag ser framemot att få visa er vad jag har skapat på den senaste tiden!

4 reaktioner till “Hej hej nu är hösten här

 1. Härligt med en tur till öland och ullcentrum, verkar spännande 🙂 Och vad mycket böcker du har hunnit med! Själv är jag verkligen ingen läsare längre och har inte läst en enda bok under detta år.
  Men välkommen tillbaka, ska bli kul o se dina skapade alster!

  Gillad av 1 person

  1. Det var i ärlighetens namn inte så himla spännande. Det tog nästan en timme att köra dit från Kalmar. Väl där var det en affär med mindre bra ljusinläpp och rätt så trångt (förutom i garndelen). Det kändes mest som man var inne i någons garage typ. I efterhand hade det nog varit mer värt att gå in i den i Kalmar som var som vilken garnbutik som helst.

   Då rekommenderar jag ljudböcker om du ”klarar” det. Väldigt praktiskt att lyssna på bussen eller när man stickar/virkar. Men det är inte för alla, själv kunde jag inte lyssna på böcker förr än för 2-3 år sedan.

   Gilla

 2. Vilken fin semester ändå! Har också passat på att läsa mycket böcker! Det är det bästa på sommaren, att man äntligen har tid att bara….göra ingenting! ^^

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s