Stickning

Jämnt Ojämt

I början av hösten bar det av till Syfestivalen (jag kallar den det fortfarande trotts att den numera heter sy och hantverksfestivalen). Där köpte jag bland annat ett garn och mösterpaktet till sjalen Jämnt Ojämn av JennyPenny. Detta är nog ett av de roligaste mönster jag stickat hittills, trotts att jag emellanåt hade svårt att få till rätt maskantal.Jo4Jag tror att den egentligen blev lite för liten eftersom jag fick kvar mer garn än vad jag borde ha fått enligt mönstret. Men det gör inte så mycket för min del. Jag gillar inte allt för stora och bylsiga sjalar.jO2Sjalen är stickad i JennyPennys egenfärgade garn Mysa med stickor 3,5 mm.

Jo3

9 reaktioner till “Jämnt Ojämt

 1. Wow, vilken känsla att sticka i ett garn mönsterskaparen själv färgat! Och så vacker, spännande sjal med många detaljer att förundras över. Jag förstår att den var både rolig och knepig att sticka!

  Gilla

  1. Tack Alicia!! Det är väldigt härlig känsla att sticka med egenfärgat garn över huvud taget. Man känner nästan all tid och kraft de lagt in i att färga garnet medan de flyter farm över stickorna.

   Gilla

 2. Alltså vad spännande med nya sidan, heja dig!! Jag satt nog och grät mest för att jag tyckte WordPress var krångligt efter att ha hängt på Blogger, men här ser ju redan väldigt fint ut! Det ska bli så kul att se vad du tar dig för med den här platsen 🙂

  Gilla

 3. Alltså, den blev ju såååå fin!! Vad kul att se! Men, jag håller med om det där med maskantalet. Tror jag trixade lite själv med det, och tror det blir bra ändå! ^^

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s