Vardag

Jag råka visst köpa mer garn

Så i december förra året när jag satt och funderade på vilka mål jag skulle ha inför det kommande året blev till slut ett av målen de-stash. Det vill säga göra en att jag skulle minska mitt garnförråd istället för att låta det öka. Men jag hade tänkt göra ett undantag under Sy och hantverksfestivalen i helgen, för att komplettera garn för ett eller två projekt. Men så under familjens resa på Island besökte vi Handknitting Association of Iceland, som är en hel butik fylld av hemmastickade islandströjor, mössor, vantar och mycket mer.

De har så mycket fint för de allra minsta till vuxna och jag rekommenderar varmt ett besök i en (eller båda) deras butiker om man har sin väg förbi Reykjavik. Men eftersom det mesta av deras plagg för vuxna var rätt så ofärgglada så jag köpte inget. Däremot köpte jag garn till att sticka en egen tröja till istället och bröt därmed mitt de-stash mål för andra gången i år 😂 Så nu får vi se om det blir mer garn till de projekt jag hade tänkt köpa på Sy och hantverksfestivalen eller inte.

6 reaktioner till “Jag råka visst köpa mer garn

 1. Förstår dig! Så fina garn och om man är utomlands så måste man ju passa på!! Även om man har stopp egentligen. Tycker du gjorde helt rätt beslut i att köpa garnet 😉

  Och sen är det ju bara symässan 1 (eller ja 2 då;) ) gånger om året så då är det också ok att köpa ;))

  Gilla

  1. Haha det kanske var ett bra beslut efter allt 😉 Här har vi den tack och lov bara en gång om året! Det hade nog risk för att köpa lite för mycket garn annars 😅

   Gilla

 2. Fina färger. Det är svårt att låta bli att köpa garn när det finns så mycket fint. Jag var på Syfestivalen i Göteborg i går. Min ambition var att inte köpa så mycket. Det blev en del inköp ändå men bara ett garninköp.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s