Vardag

Utvärdering av skaparmål 2017

Mina mål inför 2017 var att: Skapa med återvunnet material, sticka en trippelsocka, utmana mig i mitt målande, att göra mina idéer verklighet och fotografera fler teman i fotoutmaningen 365 foton. Av dessa mål lyckades jag fullt ut med att att göra en tippelsocka och utmana mig själv i mitt målande.

Jag stickade fyra par sockor så jag klarade sticka tippelsocka, eftersom det gick ut på att sticka tre par sockor under ett år. Jag stickade ett par Hermione’s Everyday Socks, en par lite modifierad version av Snowfall, ett par Actiniaria och till sist ett par Flamma (inlägg med dessa kommer). Även om jag kanske inte målade så mycket under året men jag testade att måla med akvarell igen för första gången på många år. Så på så sätt känner jag ändå att jag har utmanat mig i mitt målande genom att återupptäcka en gammal teknik.

Eftersom jag varit extremt dålig på att skriva ner mina idéer har jag dålig koll på om jag lyckats göra några av dem till verklighet. Jag lyckades förvisso knåpa ihop en klänning, men satt inte bra så jag fick ta isär den så den räknas inte riktigt. Jag gjorde inte en enda sak i återvunnet material vad jag kan minnas och jag fotografera endast ett fåtal teman till 365 foton. Så allt som allt så lyckades jag genomföra två av fem mål, men jag känner att det mer var mål att sträva mot än att uppfylla dem och därför är jag ändå rätt så nöjd.

✂︎ Läs: Skaparmål 2017

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s