Stickning

Nytt garn i förrådet

Förra helgen tog jag och min mamma en liten utflykt till en ny garnaffär som öppnat i det gamla spinneriet i Lindome. Det var en super mysig liten butik där man förutom att klappa på garner i många färger – kunde titta igenom olika mönsterböcker och sitta i en gammaldags soffgrupp och sticka. Även de andra affärerna som huserar i det gamla spinneriet är värda ett besök, speciellt den som säljer en blandning mellan nya och gamla prylar.

solgult2

Men tillbaka till garnaffären. Självklart kunde jag inte låta bli att köpa några garnnystan, som jag har tänkt att sticka tubhalsduken Maja av. Jag gick lite utan för min comfortzone och plockade åt mig två nystan i senapsgult, istället för de rosa nystanen som jag hade spanat in från början.

solgult

11 reaktioner till “Nytt garn i förrådet

 1. det såg ut som en helt fantastisk färgkombination! en vacker dag önskar jag verkligen att jag tar tag i att lära mig sticka och/eller virka, det verkar så himla roligt och fridfullt.

  förresten, du kanske har koll på en massa roliga garnbutiker, men jag tipsar ändå om Limmodesign, som tillverkar eget garn (och jag TROR även hon säljer)!

  Gilla

  1. Stickning kan vara väldigt avslappnande, men det kan också vara väldigt frustrerande när det inte går som man har tänkt. Men även alla motgångar är det värt det, för det finns inget bättre än att ha på sig sina hemmastickade saker. Om du är sugen på att börja sticka finns det massor av hjälpsamma videos på youtube.
   Jag har följt Limmo på instagram ett tag nu, men inte köpt något ännu. Men förhoppningsvis kommer jag nog hitta något någon gång som faller mig i smaken 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s